phone 210 96.45.460-2

(Δευ. - Παρ.: 9.00-18.00)

about

SAKIOTIS GROUP

Η εταιρία SAKIOTIS S.A. ιδρύθηκε το 1969 με εξειδίκευση στα ναυτιλιακά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αυτοματισμού, αντιπροσωπεύοντας μέχρι σήμερα, 92 από τους πιο γνωστούς οίκους ναυτιλιακών ειδών, του εξωτερικού.

Για πάνω από 50 χρόνια, διαθέτει την πιο εξειδικευμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης, στην Ελληνική αγορά.

Με την πρώτη εμφάνιση των προϊόντων φωτισμού LED στη διεθνή αγορά, η εταιρεία SAKIOTIS S.A. ως πρωτοπόρος, σχεδίασε και ανέπτυξε την αποκλειστική της σειρά φωτισμού LED, υψηλών προδιαγραφών – MEGALED.

Η σειρά MEGALED απευθύνεται όχι μόνο σε ναυτιλιακές εφαρμογές, αλλά και σε αρχιτεκτονικές.

Σήμερα η εταιρία διαθέτει 2 ιδιόκτητα κτήρια – showrooms στην Ελληνική επικράτεια, ενώ ήδη έχει αναπτύξει ένα αξιόλογο δίκτυο πωλήσεων σε 500 σημεία σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρία προμηθεύει το Ελληνικό Δημόσιο, στρατιωτικές υπηρεσίες, ναυπηγεία, βιομηχανίες και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Παράλληλα, διατηρεί ιδιόκτητα γραφεία πωλήσεων στις Η.Π.Α, προσφέροντας την γκάμα των προϊόντων της σε ολόκληρη την Αμερικανική ήπειρο.

Με την διεύρυνση των εξαγωγών σε Ευρώπη και Μ. Ανατολή, η εταιρεία SAKIOTIS – MEGALED, αναγνωρίζεται πλέον ως μία από τις σημαντικότερες εταιρείες ναυτιλιακών ειδών και LED φωτισμού, διεθνώς.

4 ξεχωριστά τμήματα απαρτίζουν την εταιρία:
α) Τμήμα ναυτιλιακού εξοπλισμού και ηλεκτρονικών ναυτιλίας
β) Τμήμα σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων φωτισμού LED.
γ) Τμήμα ειδικού ηλεκτρολογικού υλικού, αυτοματισμού και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.
δ) Τμήμα ήχου, εικόνας και επαγγελματικού φωτισμού.

Η εταιρία SAKIOTIS – MEGALED διαγράφει σταθερά ανοδική πορεία εδώ και 50 χρόνια, έχοντας ως οδηγό την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Boat Shows

Η SAKIOTIS MARINE S.A., εδώ και 52 χρόνια, είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες στον εξοπλισμό σκαφών αναψυχής καθώς και εμπορικών – επαγγελματικών σκαφών, αναφορικά με τον φωτισμό, τον αυτοματισμό και τον ειδικό ναυτιλιακό και τεχνικό εξοπλισμό. Τα τελευταία χρόνια, η MEGALED, το τμήμα ειδικού φωτισμού/ φωτιστικών της εταιρείας μας, συμμετέχει στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις όπως το Διεθνές Boat Show στο Fort Lauderdale της Αμερικής.

Ως ηγέτης στη βιομηχανία θαλάσσιου φωτισμού, ηλεκτρικών προϊόντων, και ναυτιλιακών, έχουμε μακρά ιστορία παρέχοντας στους πελάτες μας φωτιστικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα, καθώς και ειδικό ναυτιλιακό εξοπλισμό για κάθε είδους σκάφη και μεγέθη.

Naytiko-Saloni-full

Athens Boat Show

fl-full

Fort Lauderdale

mets-full

Marine Equipment Trade Show